Vinkkiverkko

Oppimisen ja opettamisen verkkoja

Tervehdys kaikille Vinkkiverkko Ningin jäsenille!

Meitä on tänään 813 jäsentä. Tervetuloa uusille jäsenille! Vinkkiverkko Ningiin on luotu vuosien varrella yhteensä 33 ryhmää, 53 tapahtumaa ja aloitettu 25 foorumikeskustelua.

Tänä syksynä AVO-hankkeella on työn alla wikisivusto Vinkkiverkko vinkkiverkko.wikispaces.com, joka tulee toimimaan sosiaalisen median avoimen oppiresurssien kokoomapisteenä opettajille.

Tavoitteena on, että Vinkkiverkko wiki helppona aloituspaikka sosiaalisen median hyödyntämisessä opetuksessa ja opiskelussa. Wikiä pyritään tuottamaan sillä tavalla, että se sopii sekä opettajille että opiskelijoille. Myös vanhemmat voivat käydä tutustumassa opetuksen uusiin tuuliin wikin avulla.

Wiki toimii myös hakemistona eri oppiaineiden osalta. Sieltä löytyy käytännön toteutuksia, työvälineitä, opasteita, videoita, vinkkejä, kehittämishankkeiden sekä verkostojen osoitteita.

Kokoomatyö on vasta alussa, joten valikoimasta ei vielä löydy kaikkia oppiaineita. Tervetuloa mukaan, wiki on avoin, sitä voi editoida vapaasti. Wikin jäsenyyttä voi pyytää, mikäli haluaa tehdä wikiin uusia sivuja. Olemassaolevia sivuja pääsee vapaasti muokkaamaan ilman jäsenyyttä.

Vinkkiverkon taustalla toimivat Niina Kesämaa (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/NiinaKesaemaa), Pauliina Mäkelä (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/PauliinaMaekelae) ja Anne Rongas (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/AnneRongas). Meille voi lähettää toiveita ja ideoita Vinkkiverkon toiminnasta.

Seuraavien kuukausien aikana keskitytään Vinkkiverkko wikin luomiseen. Myöhemmin Vinkkiverkko Ningiä myös uudistetaan. AVO-hanke (http://www.eoppimiskeskus.fi/fi/avo) on päättymässä tämän vuoden lopussa. Tavoitteena on, että Vinkkiverkko Ning ja wiki elävät AVO-hankkeen päätyttyäkin.

Aurinkoisin syysterveisin,
Niina, Pauliina & Anne

Katselukerrat: 108

Kommentti

Sinun tulee olla Vinkkiverkko:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Vinkkiverkko

© 2017   Created by Anne Rongas.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot