Vinkkiverkko

Oppimisen ja opettamisen verkkoja

Tervehdys kaikille Vinkkiverkko Ningin jäsenille!

Meitä on tänään 813 jäsentä. Tervetuloa uusille jäsenille! Vinkkiverkko Ningiin on luotu vuosien varrella yhteensä 33 ryhmää, 53 tapahtumaa ja aloitettu 25 foorumikeskustelua.

Tänä syksynä AVO-hankkeella on työn alla wikisivusto Vinkkiverkko vinkkiverkko.wikispaces.com, joka tulee toimimaan sosiaalisen median avoimen oppiresurssien kokoomapisteenä opettajille.

Tavoitteena on, että Vinkkiverkko wiki helppona aloituspaikka sosiaalisen median hyödyntämisessä opetuksessa ja opiskelussa. Wikiä pyritään tuottamaan sillä tavalla, että se sopii sekä opettajille että opiskelijoille. Myös vanhemmat voivat käydä tutustumassa opetuksen uusiin tuuliin wikin avulla.

Wiki toimii myös hakemistona eri oppiaineiden osalta. Sieltä löytyy käytännön toteutuksia, työvälineitä, opasteita, videoita, vinkkejä, kehittämishankkeiden sekä verkostojen osoitteita.

Kokoomatyö on vasta alussa, joten valikoimasta ei vielä löydy kaikkia oppiaineita. Tervetuloa mukaan, wiki on avoin, sitä voi editoida vapaasti. Wikin jäsenyyttä voi pyytää, mikäli haluaa tehdä wikiin uusia sivuja. Olemassaolevia sivuja pääsee vapaasti muokkaamaan ilman jäsenyyttä.

Vinkkiverkon taustalla toimivat Niina Kesämaa (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/NiinaKesaemaa), Pauliina Mäkelä (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/PauliinaMaekelae) ja Anne Rongas (http://vinkkiverkko.ning.com/profile/AnneRongas). Meille voi lähettää toiveita ja ideoita Vinkkiverkon toiminnasta.

Seuraavien kuukausien aikana keskitytään Vinkkiverkko wikin luomiseen. Myöhemmin Vinkkiverkko Ningiä myös uudistetaan. AVO-hanke (http://www.eoppimiskeskus.fi/fi/avo) on päättymässä tämän vuoden lopussa. Tavoitteena on, että Vinkkiverkko Ning ja wiki elävät AVO-hankkeen päätyttyäkin.

Aurinkoisin syysterveisin,
Niina, Pauliina & Anne

Katselukerrat: 108

Kommentti

Sinun tulee olla Vinkkiverkko:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Vinkkiverkko

AVO-hanke

Foorumi

SeOppi-lehti jaossa ITK2016-konferenssissa 1 vastaus 

Aloittaja: Niina Kesämaa. Viimeisin vastaus jäseneltä Niina Kesämaa Helmi 23, 2016.

Ning uusi tuttavuus

Aloittaja: Tuula Maunula Touko 11, 2012.

Yhteisöllinen oppiminen

Aloittaja: Tiina Airaksinen Touko 3, 2012.

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:20

KIIRETTÄ PITÄÄ

Lähettänyt: Inari Gebhard, 24. maaliskuu 2014 kello 10:35

Syksy tuo SeOppi-lehden suomeksi ja englanniksi

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 11. kesäkuu 2013 kello 14:08

Educodelta uusia koulutuspaketteja opettajan arkeen.

Lähettänyt: Jari Nokelainen, 7. marraskuu 2012 kello 13:03

© 2017   Created by Anne Rongas.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot