Vinkkiverkko

Oppimisen ja opettamisen verkkoja

Ryhmässä Arviointi "Miten arviointia pitäisi kehittää"

Miten arviointia pitäisi kehittää?
Olenpa arviointitilanteissa kuullut yhtä sun toista ! Kun
arvioimassa on kollegio eli joukko laulupedagogeja, jolloin käytettävä käsitteistö on laulunopetuksessa käytettävää käsitteistöä.Jo käsitteistön merkitys on useimmilla laulupedagogilla täysin erilainen .Tunnetaanko suomessa esimerkiksi termiä Colpo do glottide ? Voin suoralta kädeltä vastat että ei tunneta .

http://www.provoce.suntuubi.com/?cat=22
http://www.completevocalinstitute.com/?q=en/Vocal-Technique/CVT-intro ( Tässä metodissa kuulemma opiskelija saa itse toivoa mitä ja miten opettaja häntä opettaa ! )

Lainaan itseäni vastauksestani 29. lokakuu 2009 Jarmo Tanskaselle .
Yleensä opiskelija on tyytyväinen opintojen alkeisvaiheessa. Vaikeudet alkavat syventämisvaiheessa jolloin usea antaa periksi , yleensä harva jatkaa , kun ei voi olla heti tyytyväinen. Vaativilla aloilla onnistuakseen henkilöllä on oltava tietty määrä ominaisuuksia , kaikkien ominaisuuksien ei tarvitse olla maksimissa, mutta jos yksi vaadittava ominaisuus puuttuu tyystin, ei henkilö ole kelpoinen alalle .Pidemmälle edetessään opiskelijalla on edessään täydellinen muutos totutuissa elämäntavoissa, muutoin ei tapahdu edistymistä. Vaativat alat tarvitsevat tästä syystä aikaa. Onko kellään tähän nykyaikana halua ja mahdollisuuksia ? Toivottavasti tyytyväisyys ei ole ainoa asia, jota opiskelussa tavoitellaan ! Nykyään ihmiset ovat mukavuudenhaluisia ja siksi ei synny enää loistavia osaajia ja tähtiä. Nykyihminen ei haluakkaan kilvoitella, hän haluaa elää mukavasti . Opetus ja sen arviointi on sopeutettava tämän mukaisesti.

Katselukerrat: 19

Kommentti

Sinun tulee olla Vinkkiverkko:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Vinkkiverkko

© 2017   Created by Anne Rongas.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot