Vinkkiverkko

Oppimisen ja opettamisen verkkoja

Tiedot

Mediakasvatus

Mediakasvatuksesta kiinnostuneiden ryhmä.

Jäsenet: 34
Uusimmat tapahtumat: Helmi 10, 2012

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentti

Sinun tulee olla Mediakasvatus:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 21. syyskuu 2011 18:52

Kiitos vinkeistä, lisäsin ne Vinkkiverkon wikiin http://vinkkiverkko.wikispaces.com/Mediakasvatus. Kerään syksyn aikana AVO-hanketyönä kyseisille wikisivuille sosiaalisen median avoimia oppiresursseja opettajille.

Kommentoinut Anniina Lundvall 12. marraskuu 2010 15:34
Joo-o, tämä ryhmä on ollut vähän hiljainen, koska lähes kaikki tiedotuspaukut ovat menneet mediakasvatus.fi:n uudistamiseen ja säännölliseen tiedottamiseen FaceBookin ja Twitterin kautta. Lupaamme ottaa itseämme niskasta kiinni!

Jos sulla Marketta on joku tietty teema tai toive, voimme katsastaa sulle täsmä-aineistoa ajatustesi pohjalta? 5-6-luokille on nimittäin aika paljon matskua...Reijon vinkkaamasta materiaalilaarista löytyy ellen väärin muista ainakin 200 aineistoa, autamme mielellämme löytämään juuri sulle sopivia ideoita, jotka saadaan sitten tästä koko jengille jakoon!
Kommentoinut Reijo Kupiainen 11. marraskuu 2010 12:10
Hei Marketta ja muut. www.mediakasvatus.fi -sivuston kautta voi myös mennä 'materiaalipankkiin' ja rajata siellä koderyhmä alakoululaisiin tai jonkun muun kriteerin mukaan.
Kommentoinut Anne Rongas 10. marraskuu 2010 22:08
Hei Marketta, nythän on hyvä aktivoida Mediakasvatusryhmää kysymyksesi pohjalta. Itse olen kerännyt mediakasvatusaiheisia linkkejä http://www.delicious.com/arongas/mediakasvatus

Kenguru-aineistosta löytyy muutamia perusopetukseen sopivia oppitunti-ideoita.

Mediakasvatus.fi lienee tuttu.
Kommentoinut Marketta Sarahonka 10. marraskuu 2010 21:58
Ajattelin, että tässäpä mielenkiintoinen ryhmä, mutta ei taida olla kovinkaan ajankohtainen, koska viimeisimmät keskustelut ovat yli vuoden takaa. Kaipaan hyviä linkkejä ja vinkkejä alakoulun 5.-6.-luokkalaisten mediakasvatusaiheisiin.
Kommentoinut Pirjo Salminen 19. elokuu 2009 21:07
Juu, tämän hoksasinkin. Ei täältä ningistä sitä virtaa vielä liikaa ole tullut. Pitänee säätää noita muita tuutteja ja keskittyä siihen mikä oikeasti kiinnostaa tällä hetkellä :)
Kommentoinut Anne Rongas 19. elokuu 2009 20:56
Hei Pirjo, Ningin ryhmässä on oikeassa ylänurkassa pieni kirjekuori ja siinä Pysäytä seuranta / Seuraa. Ning ei lähetä itse viestejä sähköpostiin vaan ainoastaan linkin seurannassa olevista kohteista. Oletuksena on, että kun liityt ryhmään, seuranta menee päälle. Omissa tiedoissa voi asetuksia säätää myös sähköpostimuistutusten osalta.

Jos informaatiokuorma uhkaa kasvaa, syötteenlukija ja kansiointi siinä auttavat asiaa. Myös sähköposteja voi ohjata suoraan suodatuksella kansioon ja sitten tarkistaa, kun sopiva aika.
Kommentoinut Pirjo Salminen 19. elokuu 2009 20:46
Minulle tulee ilmoitukset kommenteista, mutta ei siis kommenttivirtaa suoraan sähköpostiin. Onko se siis mahdollista? (kuten facebookissa) En kyllä hoksannut sellaista lootaa asetussivulta.

Infoa tulee aika monesta muustakin tuutista sähköpostiini ja rss-syötteenlukijaan, joten suljin mm. esim. Second Lifen blogikommentitit, koska sieltä alkoi tulla niitä aivan hirveitä määriä ja vielä työpostiini.

Täälllä käytän gmailia, kun ei täyty niin helposti.
Kommentoinut Anniina Lundvall 19. elokuu 2009 09:48
Sähän voit Pirjo laittaa sellaiset asetukset, että sulle tulee esim. tämän palstan uutis- ja kommenttivirta sähköpostiin - ainakin mä olen kokenut helpoksi sen, että voin seurata sähköposteista mitä eri palstoilla tapahtuu.
Kommentoinut Pirjo Salminen 18. elokuu 2009 22:55
Heips, hyvä kun saitte tämän ryhmän aikaiseksi. Vielä kun sais aikaa riittämään, että ehtis seurata näitä kiinnostavia juttuja. Ja heippa vaan taas Anniina :)
 

Jäsenet (34)

 
 
 

© 2017   Created by Anne Rongas.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot