Vinkkiverkko

Oppimisen ja opettamisen verkkoja

Eduskuntavaalit pidetään sunnuntaina 17.4.2011.  Ajassa Nyt -verkkolehti julkaisee vanhaan tapaan erillistä vaaliliitettä, joka keskittyy eduskuntavaalien seurantaan.

Liitteessä on perustietoa vaaleista ja vaalijärjestelmästä.  Lisäksi sillä seurataan suurimpien medioiden ja puolueiden vaaliuutisointia ja julkaistaan tietenkin omaa toimituksellista tuotantoa.  Siinä on linkit kaikkien 17 rekisteröidyn puolueen sivuille ja vaalisivuille, vuoden 2007 vaalien kannatusprosentit ja liitteessä seurataan myös ennusteita puolueiden kannatuksesta tulevissa vaaleissa.  Lisäksi liitteessä selitetään nykyinen vaalijärjestelmämme, l. kuka tulee valituksi ja millä perusteella.

Jos omaa ehdokasta ei tunnu löytyvän, on liitteessä myös linkit tärkeimpiin vaalikoneisiin.

Sisältöä täydennetään vaalien lähestyessä.  Liitteeseen pääsee tutustumaan osoitteessa www.vaalit.co.cc tai Ajassa Nyt - lehden vasemmalla olevasta valikosta kohdasta "Vaaliliite".

Koska tieto on tällä sivustolla tiivistetyssä muodossa, uskon siitä olevan hyötyä myös opetuskäytössä. Otan tietenkin mielelläni vastaan kehitysehdotuksia liitteen sisältöön liittyen.

Katselukerrat: 26

Vastaa tähän

© 2017   Created by Anne Rongas.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot